Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

iOS apps op een BlackBerry PlayBook? Het blijkt mogelijk

Geschreven door
Geplaatst op13 juni 2012, 14:36 CategorieApplicaties

Dat je Android applicaties op de Blackberry PlayBook kunt draaien is al een tijdje geen nieuws meer maar dat hetzelfde mogelijk is met iOS applicaties is indrukwekkend. Ontwikkelaar Businesscat2000 heeft op de CrackBerry Forums middels enkele video’s getoond dat het wel degelijk mogelijk is om iOS apps werken te krijgen binnen PlayBook OS.

Toch stuitte Businesscat2000 op nogal wat reacties waaruit bleek dat niet veel mensen hem geloofden. Om de proef op de som te nemen besloot de website CrackBerry.com hem een iOS applicatie te geven die hij vervolgens werkend moest krijgen op de tablet. Tot verbazing van iedereen lukte hem dit binnen één uur.

Helaas is het puur een ‘omdat het kan’ actie aangezien het te ingewikkeld is voor de gemiddelde PlayBook bezitter om dit voor elkaar te krijgen. Daarbij is de resolutie van de getoonde apps momenteel maar 480 bij 320 pixels. Gezien Apple stricte beleid en goede beveiliging van apps is het toch een knappe prestatie.

Via: The Verge

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.