Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Lenovo lanceert eerste dual SIM tablet ter wereld; LePad A2107

Geschreven door
Geplaatst op15 juni 2012, 12:36 CategorieAndroid

Hoewel tablets met 3G module een stuk minder populair dan Wifi-only modellen denkt Lenovo dat de mogelijkheid om twee SIM kaarten te gebruiken wellicht kan zorgen voor goede verkoopcijfers. De fabrikant lanceert in China de LePad A2107, een Android 4.0 Ice Cream Sandwich tablet met dual SIM slot.

Lenovo richt zich, in tegenstelling tot andere fabrikanten, niet op high-res displays of quad-core processors maar ziet met dual SIM een gat in de markt. De overige specs van de LePad A2107 zijn dan ook niet bijzonder. Zo beschikt de tablet over een 7 inch display met een resolutie van 1.04 bij 600 pixels, een capacitief touchscreen, een 1GHz single-core processor, 1GB aan werkgeheugen, 16GB aan opslaggeheugen en een microSD card reader om het geheugen uit te breiden. Aan de voorzijde van de tablet bevindt zich een webcam voor videogesprekken en aan de achterzijde een 3 megapixel camera voor foto’s en video’s.

De LePad A2107 beschikt over een 3,550 mAh die moet zorgen voor een gebruiksduur van 10 uur en een profiel van 11.5 millimeter. Vanaf 18 juni wordt de tablet op de Chinese markt verwacht.

Bron: GSMInsider

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.