Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Live EK 2012 wedstrijden kijken op je tablet

Geschreven door
Geplaatst op8 juni 2012, 17:55 CategorieApplicaties

Over een paar minuten gaat het EK 2012 van start en dan zit een groot deel van de Nederlanders weer voor de beurs geplakt om voornamelijk de prestaties van het Nederlands elftal te volgen. Om nog intenser van het EK te genieten kun je wanneer je voor de buis zit de tweede scherm site van de NOS erbij pakken en als je niet voor de buis zit live wedstrijden volgen op je tablet.

Live wedstrijden volgen

De NOS pakt groots uit dit jaar en heeft een speciale website in het leven geroepen voor alle EK 2012 informatie. Op NOS.nl/ek2012 vind je achtergrondinformatie, statistieken, nieuws, het speelschema, én live wedstrijden. Middels je tablet kun je dus naar deze pagina gaan om live wedstrijden van alle teams te volgen. Heb je een wedstrijd gemist dan kun je hier ook het ‘duel gemist’ gedeelte vinden om een wedstrijd terug te kijken. Zodra de eerste wedstrijd vanmiddag is afgelopen kun je hier alles terugvinden.

Tweede scherm

Wanneer je de wedstrijden live op je TV volgt dan kun je middels de website tweedescherm.nl achtergrondinformatie en statistieken van de betreffende wedstrijd bekijken op je tablet. Je kunt hier onder meer spelers vergelijken, real-time statistieken bekijken en de historie van beide teams opvragen. 

Kortom, ook middels je tablet blijf je helemaal op de hoogte van het EK.

 • Delen:

Reacties

 1. mark
  08 juni, 2012 om 18:31

  hoi

  ik heb een samsung tab 2 gt 5110 ik kan geen live stream volgen van het ek
  moet ik een speciale app downloaden daar voor?

 2. Dort
  08 juni, 2012 om 21:34

  Ik zie ook niets…alleen een groot zwart beeld en dan valt alles weg!!

 3. Sam Rijver
  08 juni, 2012 om 22:33

  Hier werkt het op iOS wel.

  • Martijn Chel
   08 juni, 2012 om 22:41

   Dank!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.