Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Motorola Xoom 2 tablet in vliegtuigen van Alitalia

Geschreven door
Geplaatst op20 juni 2012, 13:32 CategorieHardware

We hebben al vliegtuigmaatschappijen voorbij zien komen die de iPad gebruiken voor het besparen van kosten en maatschappijen die de Samsung Galaxy Tab 10.1 aanbieden als inflight entertainment systeem. Nu is het de beurt aan een wat onbekendere tablet, de Motorola Xoom 2. Het Italiaanse Alitalia gaat passagiers en crewleden met deze nieuwe Motorola tablet uitrusten.

Van de Motorola Xoom 2 hebben we na de lancering weinig meer vernomen. Niet heel gek aangezien de tablet nog steeds op Android 3.2 Honeycomb draait en niet over indrukwekkende specificaties beschikt. Maar, toch is de tablet volgens Alitalia uitermate geschikt voor de administratieve taken en entertainment doeleinden aan boord van een vliegtuig. De maatschappij gaat Business en Magnifica Class passagiers die vliegen naar verre bestemmingen in Rusland en het Midden Oosten voorzien van de Android tablet met films, games, muziek, radio, vluchtinformatie en nieuws.

Ook de crewleden worden met een Xoom 2 uitgerust. Op deze tablet wordt alle informatie over de passagiers weergegeven, inclusief voorkeuren qua maaltijd, het stoelnummer en de reishistorie. Mocht je nog wachten op je vliegtuig en in één van de Alitalia lounges zitten dan krijg je daar ook de mogelijkheid van de Xoom 2 gebruik te maken.

  • Delen:

Reacties

  1. padfone
    20 juni, 2012 om 19:41

    dat is wel vet maar.
    Heeft het geen impact op de vliegtuig ? (qua storingen en turbelentie en al dat dergelijke?) want nu ben ik best wel bang daarvoor als ik in het vlegtuig ben :s

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.