Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuwe Archos 97 Carbon (Elements serie) tablet gespot

Geschreven door
Geplaatst op21 juni 2012, 12:31 CategorieAndroid

In maart van dit jaar lekte er informatie uit over de tablets die het Franse Archos in 2012 zal lanceren. Hieruit bleek dat we een nieuwe Archos Arnova G3 serie, een compleet nieuwe Archos Elements serie en een nieuwe Archos G10 serie kunnen verwachten. De Arnova G3 serie is inmiddels in Nederland verschenen en nu is ook een eerste model uit de Elements serie opgedoken.

Arctablet heeft informatie over en foto’s van de nieuwe Archos 97 Carbon ontvangen. Dit model valt binnen de Elements serie, een serie die tussen de ‘high-end’ G10 serie en de budget Arnova G3 serie valt. De 9.7 inch 97 Carbon heeft qua looks veel wel van de Arnova 9 G3 maar krijgt een aantal extra’s in de vorm van Google certificering met de mogelijkheid apps uit de Google Play Store te downloaden, een camera aan de achterzijde voor video opnamen en een HDMI uitgang voor connectie met een TV.

Verder beschikt de tablet over Android 4.0 Ice Cream Sandwich als besturingssysteem, een 9.7 inch IPS display met een resolutie van 1.024 bij 768 pixels, een single-core ARM Corex A8 processor, 16GB aan opslaggeheugen, 1GB aan werkgeheugen, twee camera’s, een microSD card reader en een USB 2.0 poort. De Archos 97 Carbon wordt binnenkort op de markt verwacht voor een prijs van (waarschijnlijk) 199 euro.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.