Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Ontwerp je eigen iPad hoes met EGOsketch

Geschreven door
Geplaatst op1 juni 2012, 15:28 CategorieAccessoires

De Sleeve van EGOsketch is een nieuw concept op het gebied van tabletaccessoires. Je kunt namelijk met behulp van een online design tool een volledig eigen hoes te ontwerpen. Plak hier bijvoorbeeld je eigen foto, de foto van je vriendin of een foto van je iPad op. Daarbij kun je de kleuren aanpassen en teksten toevoegen.

De Sleeve wordt met de hand gemaakt in Nederland middels een, volgens EGOsketch, moderne techniek. Onder hoge druk met hoge temperatuur wordt het ontwerp namelijk rechtstreeks in de vezels van de stof geperst. Na afkoelen sluiten de vezels zich, waardoor de print voor altijd is opgenomen in de stof. De Sleeve is beschikbaar voor de Apple iPad 1, 2 en de nieuwe Apple iPad (iPad 3). Later dit jaar brengt EGOsketch de Sleeve ook uit voor andere tablets. Zoals je in onderstaande afbeelding ziet mochten wij van EGOsketch zelf ook een creatieve hoes ontwerpen.

De zelfontworpen beschermhoes kan besteld worden op de website van EGOsketch en kost 49 euro, inclusief verzending. Na het bestellen wordt de Sleeve geproduceerd en binnen twee werkdagen verzonden.

Tot en met komende dinsdag kun je 20 procent korting op je bestelling krijgen wanneer je de code ‘EGOsketch’ gebruikt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.