Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Pathé brengt Thuis Video on Demand dienst naar tablets

Geschreven door
Geplaatst op28 juni 2012, 12:13 CategorieApplicaties

Eind vorige jaar lanceerde bioscoopketen Pathé haar eigen Video on Demand dienst met de naam Thuis. Middels deze dienst kun je films ongeveer vier maanden na het verschijnen in de bioscoop bekijken op je TV, smartphone, tablet of computer. Tot nu toe heeft Pathé de dienst beschikbaar gesteld voor Samsung Smart TV’s en in de browser maar daar komen binnenkort tablets bij.

Pathé-topman Marc Canisius heeft deze week laten weten dat verschillende tablets binnenkort de mogelijkheid krijgen om van de dienst gebruik te maken. Volgende maand (juli) zal er een app uitgerold worden voor de iPad en daarna krijgen ook de tablets van Samsung de mogelijkheid films te bekijken uit het aanbod van Pathé. Het is niet duidelijk of ook Android tablets van andere fabrikanten de Thuis VOD applicatie binnenkort kunnen downloaden.

Pathé biedt momenteel meer dan 600 films aan welke voor 5 euro (SD kwaliteit) of 6 euro (HD kwaliteit) gehuurd kunnen worden. Binnen 48 uur na de bestelling moet de film dan bekeken worden. Volgende maand wordt de mogelijkheid om films te kopen toegevoegd. Deze films worden na aankoop in de cloud opgeslagen en kunnen onbeperkt bekeken worden. De prijs voor het kopen van films is nog niet bekend.

Bron: Entertainmentbusiness

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.