Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Programma’s op SBS6, Net5 en Veronica krijgen tweede scherm app

Geschreven door
Geplaatst op19 juni 2012, 15:57 CategorieApplicaties

Dat de tweede scherm functionaliteit zeer populair is bij tabletbezitters hebben verschillende onderzoeken de afgelopen maanden al uitgewezen. Tot op heden werd de tweede scherm functie bij een klein aantal programma’s beschikbaar gesteld en bij evenementen als het EK voetbal. SBS Broadcasting gaat vanaf komend najaar alle programma’s voorzien van een tweede scherm app.

Onder SBS Broadcasting vallen de TV zenders SBS6, Net5 en Veronica. Elke zender krijgt binnenkort zijn eigen tweede scherm applicatie waarmee achtergrondinformatie, gerelateerde video’s en artikelen, en interactieve functies beschikbaar gesteld worden bij de uitgezonden programma’s. SBS kiest dus voor een andere aanpak dan onder meer RTL en de publieke omroepen waar specifieke programma’s een tweede scherm app krijgen en niet de hele zender. Welke vormen van content SBS exact zal gaan aanbieden middels de applicatie is nog onduidelijk.

De tweede scherm app is te gebruiken op zowel smartphones als tablets maar ook mensen met alleen een PC of laptop kunnen van de extra functies gebruikmaken. De app is namelijk ook toegankelijk middels de browser. 

Bron: TotaalTV

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.