Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Review: Belkin Snap Shield Secure cover voor de nieuwe iPad

Geschreven door
Geplaatst op1 juni 2012, 21:40 CategorieAccessoire reviews

Vandaag heb ik een review van de Belkin Snap Shield Secure aan de Youtube playlist toegevoegd. Dit is een backcover met een extra geinigheidje omdat er een magneetstrip aan de achterkant zit die je smartcover tijdens gebruik op zijn plaats kan houden. Dit is een van de producten die ik zelf gebruik dus helaas geen bijbehorende weggeef actie.

Er is ook een versie van deze backcover te koop zonder magneetstrip en die verkoopt gemiddeld voor 16,95 euro in plaats van 19,95 euro. Beide versies zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar op het internet.

Video review

Morgen speelt Nederland de laatste oefenwedstrijd voor het EK en zullen we wel een weggeef actie houden waarmee je jouw iPad klaar kan maken voor zijn dienst als tweede scherm bij de voetbalwedstrijden.

  • Delen:

Reacties

  1. Dennis
    13 oktober, 2012 om 13:36

    Heb deze cover nu een maand. Past goed. Handig dat er een metalen strip in zit.
    Alleen de hoeken van deze cover barsten erg snel. 1 hoek al meteen de eerste keer de andere 3 hoeken scheurde later in. Verder blijft het nog wel goed zitten

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.