Review: Budget Bluetooth toetsenbord voor de iPad 2 en 3

15 juni 2012 2 Minuten 8 Reacties
iPad-keyboard

Vandaag weer een review van een Bluetooth toetsenbord cover voor de iPad. Dit is een merkloos product die naar ons gestuurd is door de verkoper, en ik bekijk of het wat is. En omdat wij dit Bluetooth toetsenbord gekregen hebben geven we het natuurlijk ook weer weg!

Video review

Dit budget toetsenbord heeft niet gek veel indruk op mij kunnen maken. Ik kon namelijk niet werken op dit toetsenbord. Het probleem zit hem in het (bekende) design waardoor de iPad tijdens vervoer wat dieper in de cover ligt, maar de keerzijde daarvan is dat er een extra rand is die aardig in de weg zit tijdens het tikken.

De toetsen zelf zijn vrij klein omdat dit toetsenbord uitgerust is met een zeer volledig aanbod aan toetsen. Er is zowel een rij nummerieke toetsen als een rij met speciale iOS toetsen. Doordat er zoveel toetsen in de beschikbare ruimte geplaatst moesten worden is er gekozen voor een slag kleinere toetsen dan normale toetsenborden. Dit maakt het wennen aan zo’n ding er in ieder geval niet makkelijker op. Ook van de aanslag van de toetsen was ik niet erg onder de indruk. Het voelt allemaal wat losjes en ‘mushy’ aan en ook de travel van de toetsen is niet zo hoog dat het voor duidelijke feedback zorgt.

Maar daar staat natuurlijk tegenover dat dit een vrij goed te betalen accessoire is voor je iPad 2 of 3. Voor 39,95 euro ben je een stuk goedkoper uit dan bij de concurrentie. Als je goed kan wennen aan afwijkende toetsenborden en niet al te gek vaak extern wilt tikken dan kan dit best eens een interessant product zijn om te overwegen.

Weggeef actie

Het product uit dit filmpje is door i-Like.nu naar ons opgestuurd en wordt daar tegen scherpe prijs aangeboden. In samenwerking met deze site geven we het voor de review gebruikte product weg.

Doe via onderstaande widget mee met onze weggeef actie (zet ad-block uit om de widget te zien). Je kunt meedoen met je Facebook account of via e-mail. Je hebt dan 1 entry in de actie. Via de widget kan je door wat andere hoepels springen om meerdere entries te verdienen.



En de winnaar van deze weggeef actie is J. Kolgen (check je mail). Bedankt weer voor het meedoen!

Reacties (8)