Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Review en weggeef actie: Namaak Smart Cover en backcover voor de iPad

Geschreven door
Geplaatst op2 juni 2012, 11:26 CategorieAccessoire reviews

Ook vandaag is er weer een video aan onze Youtube Playlist toegevoegd. Dit keer bekijk ik weer een namaak Smart Cover maar tegelijkertijd ook een backprotector voor de achterkant van de iPad. Dit zijn merkloze producten die naar ons gestuurd zijn door de verkoper, en ik bekijk of het wat is. En omdat wij deze spullen gekregen hebben geven we ze natuurlijk ook weer weg!

Video review

Namaak Smart Cover

Deze Smart Cover is niet gemaakt door Apple en daarmee dus per definitie namaak. Het probleem van namaak is niet alleen dat iemand anders design gepikt wordt maar ook dat de kwaliteit nogal eens kan tegenvallen. In dit geval was ik blij verrast door de kwaliteit van de cover en hoewel de magneet niet zo sterk is als een echte Apple Smart Cover doet hij niet veel onder voor het origineel. Voor 14,95 euro is het een best betaalbare optie om je iPad van een hip kleurtje bescherming te voorzien (zoals nu met het EK voetbal).

Backcover

Deze cover voor de achterzijde van de iPad heeft extra rekening gehouden met de Smart Cover want deze houdt de Smart Cover op zijn plaats. Hierdoor kun je niet zomaar de Smart Cover verwijderen maar aan de andere kant biedt het dus ook wat extra houvast zonder dat je zorgen hebt dat de magnetische verbinding tussen Smart Cover en iPad verbreekt. Voor 14,95 euro te koop en verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Weggeef Actie

De producten uit dit filmpje zijn door i-Like.nu naar ons opgestuurd en worden daar tegen scherpe prijzen aangeboden. In samenwerking met deze site geven we de producten die gebruikt zijn voor de review weg. 

Doe via onderstaande widget mee met onze weggeef actie (zet ad-block uit om de widget te zien). Je kunt meedoen met je Facebook account of via e-mail. Je hebt dan 1 entry in de actie. Via de widget kan je door wat andere hoepels springen om meerdere entries te verdienen, zo krijg je bijvoorbeeld een entry voor het liken van de Facebook pagina van i-Like.nu.

 

Meedoen kan tot morgenavond (zondag) 20:00 en wij maken kort daarop de winnaar bekend.

Update: De producten uit deze review zijn gewonnen door: B. Ait-Haddou (check je e-mail). Iedereen weer bedankt voor het meedoen aan deze weggeef actie en hou de site in de gaten voor meer van dit soort acties, en natuurlijk het laatste tablet nieuws!

 • Delen:

Reacties

 1. Joost
  02 juni, 2012 om 12:47

  Ja NL kampioen

 2. Woout
  02 juni, 2012 om 14:18

  Als we de poule doorkomen worden we Europees kampioen. Dan hebben we het meeste tegenstand al overleeft.

 3. Mick
  02 juni, 2012 om 21:58

  Het ziet er minder goed uit dan vorig jaar, maar Nederland wordt gewoon Europees kampioen!

 4. Ferdy
  03 juni, 2012 om 17:24

  Ja NL zeker kampioen! Dus mooi supporteren met deze gave oranje cover!

 5. Rik
  03 juni, 2012 om 20:35

  Weet iemand of er ook een cover bestaat voor de asus prime die lijkt op de Ipad cover d.w.z. de oprolbare driehoek. Ik ken alleen de origami cover die minder handig is.

  • Sam Rijver
   03 juni, 2012 om 20:38

   Ik heb zoiets nog nooit voorbij zien komen voor Asus, wel voor Samsung maar daar heb je natuurlijk niets aan. Misschien eens wat Chinese sites als alieexpress en dx afspeuren?

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.