Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung Galaxy Note II krijgt groter display en quad-core processor’

Geschreven door
Geplaatst op20 juni 2012, 12:10 CategorieAndroid

De Samsung Galaxy Note is een van de meest succesvolle producten van Samsung van dit moment en het is dan ook niet gek dat er al over een opvolger gesproken wordt. De Galaxy Note II zou volgens recente geruchten een nieuwe quad-core processor krijgen, over een groter display beschikken en ergens in oktober van dit jaar gelanceerd worden.

Een processor upgrade lag natuurlijk in de lijn der verwachtingen maar een nóg groter display dan de huidige 5.3 inch is opvallend te noemen. Bij de lancering van de Galaxy Note sprak Samsung over de zogenaamde Phablet productgroep, een grijs gebied tussen de tablet en de smartphone. In de review die ik van de Galaxy Note maakte werd inderdaad snel duidelijk dat het geen echte smartphone en geen echte tablet is, puur veroorzaakt door het grote display. Een groter display dat richting de 6 inch gaat zou het kleine beetje smartphone dat de Note in zich had (qua gebruik en formaat) helemaal weg kunnen nemen waardoor we het product gewoon onder de tablet noemer kunnen scharen.

Maar, om even door te gaan op het gerucht: De Galaxy Note II zou ook beschikken over een nieuw soort display (plane display) dat nagenoeg onbreekbaar moet zijn. Ook maakt het nieuwe display het mogelijk om de Note nog slanker te produceren zonder interne hardware te moeten opofferen. Andere genoemde specs zijn een 12 megapixel camera, Android Jelly Bean, verbeterde batterijduur en een verbeterd design.

Via: The Verge

 

 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.