Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Toshiba toont eerste Windows 8 prototypen, waaronder tablets

Geschreven door
Geplaatst op5 juni 2012, 10:53 CategorieHardware

Nu Samsung, Acer en ASUS hun eerste Windows tablets (en convertible ultrabooks) getoond hebben kan Toshiba natuurlijk niet achterblijven. In tegenstelling tot de andere fabrikanten toont Toshiba haar Windows 8 prototypen achter gesloten deuren. The Verge en Engadget hebben een eerste blik mogen werpen op een aantal concepten, waaronder Windows 8 tablets.

Net als bij Samsung zijn er nog maar weinig details bekend over de nieuwe producten maar Toshiba heeft in ieder geval plannen op een tablet met keyboard dock (denk aan de ASUS Transformer Pad series), een tablet met slider keyboard (denk aan de MSI Slider S20 van gisteren) en een laptop met Windows RT (Windows voor ARM apparaten) en een touchscreen op de markt te brengen.

Het lijkt er dus op dat we de tabletmarkt met de komst van Windows 8 een stuk breder moeten gaan zien. De grens tussen een ultrabook (laptop) en een tablet wordt namelijk steeds vager aangezien fabrikanten de meeste potentie zien in een combinatie tussen het productief werken op een laptop en het consumeren van media via een tablet. 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.