Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Uitgebreide launch video ASUS Transformer Pad Infinity 700 gelekt

Geschreven door
Geplaatst op23 juni 2012, 19:31 CategorieAndroid

Vorige week hadden we het gevoel dat de lancering van de ASUS Transformer Pad Infinity 700 niet ver weg meer kon aangezien er een aantal hands-on video’s opdoken en Nederlandse winkels zelfs al pre-orders accepteerden. Toch bleek niet lang daarna dat ASUS andere plannen had want de winkels verwijderden hun pagina’s en de video’s werden offline gehaald.

Transformer Pad Infinity video

Om te compenseren voor de video’s die niet meer bekeken kunnen worden is er vandaag een andere interessante video opgedoken/uitgelekt. Het gaat om een promotievideo die door ASUS zelf gemaakt is en, volgens Androidnext, eigenlijk nog niet online had mogen verschijnen. De 8 minuten durende video behandelt nagenoeg alle aspecten en details van de Transformer Pad Infinity, zoals het Full HD display, de 8 megapixel camera, de Tegra 3 quad-core processor, het Android 4.0 Ice Cream Sandwich besturingssysteem en het design.

Mocht je een te klein budget hebben of net een Transformer Pad 300 gekocht hebben raad ik je aan niet te kijken want ASUS weet te tablet in deze video zeer aantrekkelijk neer te zetten.

De Transformer Pad Infinity 700 heeft nog steeds geen duidelijke lanceerdatum maar dat de prijs op 599 euro zal liggen lijkt inmiddels duidelijk. Dit is dan voor de 64GB Wifi-only variant zonder dock. Wil je de tablet met dock dan moet je naar alle waarschijnlijkheid 100 euro extra betalen.

Meer informatie en alle specificaties vind je op de productpagina van de Transformer Pad Infinity 700. • Delen:

Reacties

 1. Ognjen
  23 juni, 2012 om 21:29

  Beste mensen van tablet magazine,

  Ik heb op youtube een Nederlandse revie gevonden van Hardware.info. Als jullie geinterseerd zijn zou ik de link hier mogen plaasten ?

  • Martijn Chel
   23 juni, 2012 om 21:35

   Als jij die gevonden hebt mag je die plaatsen, maar ik zou het knap vinden want ik kan geen review van de vinden én het zou de eerste ter wereld zijn zo ongeveer.

 2. Ognjen
  23 juni, 2012 om 21:38

  Hierbij de link van de review.
  http://www.youtube.com/watch?v=IuVpD16u9P8

  Als je hebt bekeken zou je me kunnen vertellen wat je van vindt ?

  • Martijn Chel
   23 juni, 2012 om 21:44

   Goed bezig :) Ziet er goed uit. Kan er nog niet heel veel over zeggen, daar zou ik de geschreven review voor moeten lezen, maar eerste indruk is goed. Mag ik er een artikel van plaatsen van je?

 3. Ognjen
  23 juni, 2012 om 21:49

  Van mag je het doen alleen lijkt het me handig dat je de credits naar Hardware.info geeft ;)

  • Martijn Chel
   23 juni, 2012 om 21:52

   Ow, dat sowieso. Thanks

 4. Ognjen
  23 juni, 2012 om 22:13

  Daarbij was ik vergeten te melden dat er gerucht is, dat transformer prime uit de schapen wordt gehaald wanneer de infinity komt. Dat wegens de vele problemen en dat bijna nergens meer beschikbaar is.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.