Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Update met Face Unlock voor Transformer Prime en Transformer Pad 300

Geschreven door
Geplaatst op14 juni 2012, 11:07 CategorieAndroid

ASUS is druk bezig met het uitrollen van updates voor de Transformer tablets. Zowel de eerste generatie TF101 als de nieuwe generatie Transformer Prime (TF201) en Transformer Pad 300 (TF300) kunnen de komende dagen een update verwachten. Een van de nieuwe features is de Face Unlock functie waarmee je middels gezichtsherkenning je tablet kunt ontgrendelen.

Hoewel ASUS Benelux nog geen changelogs of updates bekend heeft gemaakt zijn er in verschillende landen updates verschenen. Zo maakte ASUS UK via Facebook bekend dat de Transformer Prime een update naar software versie 9.4.2.28 zal krijgen die onder meer de Face Unlock feature, een GPS dongle fix, ondersteuning voor Bluetooth HDP en andere bug fixes brengt. In Nederland wordt de update sinds gisteren uitgerold.

ASUS Italia laat ook via een Facebook bericht weten dat de Transformer Pad 300 een update kan verwachten de komende dagen. De nieuwe software voor de Pad 300 heeft versienummer 9.4.4.28.1 meegekregen en moet onder meer stabiliteitsverbeteringen, Face Unlock, een fix voor het flikkeren van het display, informatie over de batterijstatus en een aantal bug fixes brengen.

De laatste update is voor de Transformer TF101 3G variant. Middels software versie 9.2.2.6 kan de tablet voorzien worden van stabiliteitsverbeteringen naar aanleiding van de Android 4.0 Ice Cream Sandwich problemen, en krijgen ook bezitters van de 3G versie de mogelijkheid de tablet de ontgrendelen middels de Face Unlock functie.

Via: Notebookitalia

 • Delen:

Reacties

 1. T.A Blet
  14 juni, 2012 om 20:52

  Gisterenavond al binnengekregen en de update zal er waarschijnlijk al in de ochtend geweest zijn maar ik had geen tijd om te checken.
  Alles vlotjes verlopen, geen problemen.
  Ik heb er nog niet lang meegewerkt maar het schijnt een fantastische update te zijn.
  Ik ben zo blij dat ik voor Asus heb gekozen en niet meer voor dat ruk Samsung.
  Asus is een fantastisch merk met goede ondersteuning.
  Het wachten is nu op de nieuwe Padfone.

  • frammie
   16 juni, 2012 om 8:38

   Ook gisteren binnengekregen, alles prima verlopen.
   Ik had alleen gehoopt dat ze wat aan de standaard browser zouden doen, want die blijft nog steeds regelmatig even vastlopen bij het laden van sites. Ook bij Chrome Beta heb ik dat.
   Ik zit bovenop de router dus dat kan mi het probleem niet zijn.
   Heeft iemand miscchien een tip dit te verhelpen of een andere browser?

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.