Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ViewSonic toont 22 inch VCD22 Android Smart Display

Geschreven door
Geplaatst op4 juni 2012, 13:47 CategorieAndroid

Vorige week toonde ViewSonic een teaser van een 22 inch display/tablet en vandaag heeft de fabrikant het product tijdens de Computex 2012 officieel onthuld. Het gaat om een 22 inch all-in-one dekstop PC (of tablet) met de naam VCD22 die draait op Android 4.0 Ice Cream Sandwich en aangestuurd wordt door een TI OMAP ARM processor.

ASUS gaf vanmorgen aan de grootste tablet ter wereld te hebben met een 18.4 inch display, maar daar gaat ViewSonic dus nu al overheen. De VCD22 heeft een vanaf-prijs van 479 dollar en is vooral gericht op familie gebruik en scholen. De all-in-one PC beschikt over een display met een resolutie van 1.920 bij 1.080 pixels (Full HD) en 1GB aan werkgeheugen.

In onderstaande video van Engadget wordt een prototype van de VCD22 getoond. Momenteel lijkt het dat ViewSonic niet veel aanpassingen aan Android 4.0 gedaan heeft behalve de toevoeging van wat nieuwe widgets. 

Wanneer de ViewSonic VCD22 op de markt verschijnt is nog niet bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.