Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Weer mogelijke afbeelding ASUS Nexus 7 tablet opgedoken

Geschreven door
Geplaatst op6 juni 2012, 18:21 CategorieAndroid

Niet zo heel lang geleden verscheen er een persfoto van een tablet die leek op een mogelijk Google Nexus model. Toch werd eigenlijk al meteen ontkracht dat het om Google’s referentie tablet zou kunnen gaan. Vandaag zijn er twee nieuwe persfoto’s opgedoken waarvan de kans een stuk groter is dat ze ook daadwerkelijk de ASUS Nexus 7 tablet tonen.

Phone Arena zegt twee foto’s toegestuurd te hebben gekregen waarin duidelijk wordt welk design Google en ASUS, de hardware partner van Google, in gedachten hebben. Hieruit kunnen we opmaken dat de voorzijde wit is en de achterzijde voorzien is van zowel een grijze als een zwarte afwerking. Ook zien we een camera aan zowel de voor-als achterzijde.

Wat het meeste opvalt is de speaker aan de voorzijde, naast de camera. Een dergelijke speaker zien we natuurlijk bij smartphones terug dus zou je kunnen denken dat Google hiermee wil inspelen op telefoongesprekken via onder meer Google Voice. Daarnaast zou een speaker aan de voorzijde ook een betere geluidskwaliteit kunnen betekenen voor muziek. Tot op heden heeft het grootste deel van de tablets die we voorbij hebben zien komen de speakers aan de achterzijde wat de audiokwaliteit niet ten goede komt.

Volgens de bronnen van Phone Arena beschikt de Nexus 7 over een quad-core Tegra 3 processor en deze gelanceerd met Android versie 4.1. Uit eerdere geruchten kunnen we opmaken dat dit wellicht Android Jelly Bean zal zijn. Andere geruchten die we de afgelopen maanden voorbij hebben zien komen spreken over een prijs tussen de 150 en 250 dollar en een lanceerdatum die ergens in juli ligt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.