Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Yarvik kondigt TAB469EUK GoTab Yotta met Bluetooth aan

Geschreven door
Geplaatst op8 juni 2012, 13:32 CategorieAndroid

Yarvik heeft diverse ‘high-end’ budget modellen in het assortiment die beschikken over onder meer een IPS display, een HDMI poort, een USB poort en Android 4.0 Ice Cream Sandwich als besturingssysteem. Toch hebben we één feature nog niet terugzien; Bluetooth. Yarvik kondigt nu de TAB469 GoTab Yotta aan die Bluetooth als extra feature heeft.

Yarvik TAB469

Middels Bluetooth kan de TAB469 gebruikt worden voor het draadloos overzetten van bestanden en bijvoorbeeld het aansluiten van een draadloos toetsenbord. De tablet beschikt verder over dezelfde kenmerken als de andere IPS modellen, de GoTab Zetta serie. Zo krijg je een 9.7 inch IPS display met een resolutie van 1.024 bij 768 pixels, een Cortex A8 processor van 1.2 GHz, een MALI 400 grafische chip, 1GB aan werkgeheugen, een capacitief display, Wifi, USB, HDMI en twee camera’s. Qua software krijg je Android 4.0 Ice Cream Sandwich met, en dat is ook nieuw, toegang tot de Google Play Store.

De Yarvik TAB469EUK GoTab Yotta is verkrijgbaar vanaf eind juni. De adviesprijs is nog niet bekend.

Yarvik TAB466

Ook kondigt Yarvik een uitbreiding van de GoTab Zetta serie aan. We hadden al de TAB467 met 8GB aan opslaggeheugen en de TAB468 met 16GB aan opslaggeheugen. Hier komt nu de TAB466 met 4GB aan opslaggeheugen bij. De overige specificaties komen overeen.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.