Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

3M lanceert screen protector die vingerafdrukken laat verdwijnen

Geschreven door
Geplaatst op24 juli 2012, 15:44 CategorieAccessoires

Als er iets irritant is dan is het wel die vieze en vette vingerafdrukken op het scherm van je gloednieuwe tablet. Bij de meeste tablets kom je er dan ook niet onderuit om een paar keer per dag de poetsdoek erbij te pakken. Als we 3M mogen geloven is dat binnenkort verleden tijd want het bedrijf heeft een screen protector op de markt gebracht die vingerafdrukken magisch laat verdwijnen.

Hoe de “Natural View Fingerprint Fading” screen protector exact werkt is niet duidelijk maar het zal te maken hebben met een combinatie van bepaalde chemicaliën. Volgens 3M moeten vingerafdrukken na korte tijd uit zichzelf verdwijnen. Daarbij belooft het bedrijf dat de screen protector duurzaam en krasbestendig is dus het display van je tablet zou goed beschermd moeten zijn.

Momenteel heeft 3M de nieuwe screen protectors gelanceerd voor de Galaxy Tab 2 (7.0), de iPad 2 en de nieuwe (derde) generatie iPad. Op Amazon.com kun je er een kopen voor 24,89 dollar maar het zal waarschijnlijk niet lang duren voordat de protectors naar Nederland komen.

Bron: 3M

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.