Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Acer Iconia Tab A210 duikt op in promotievideo

Geschreven door
Geplaatst op31 juli 2012, 14:08 CategorieAndroid

Na de zomer kunnen we heel wat nieuwe tablets verwachten en een van de nieuwe modellen is de Acer Iconia Tab A210. Deze tablet is de opvolger van de nog niet eens zolang geleden gelanceerde Iconia Tab A210 en beschikt onder meer over een snellere quad-core Tegra 3 processor. Inmiddels heeft Acer een promotievideo van de Iconia Tab A210 gepubliceerd.

De Iconia Tab A210 is een middenklasse tablet met niet heel bijzondere specificaties maar wel een aantrekkelijke prijs. Zo beschikt de tablet over een 10.1 inch display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, een Tegra 3 processor met een kloksnelheid van 1.2GHz, een volwaardige USB 2.0 en een microUSB poort, een microSD card reader om het geheugen van 8GB of 16GB uit te breiden, Wifi, Bluetooth en een 2.620 mAh batterij.

Vorige week liet ASUS Benelux ons weten dat de Iconia Tab A210 in september naar Nederland zal komen voor een prijs van 329 euro. Dit is waarschijnlijk voor het 16GB model. Daarnaast heeft Acer ook de 7 inch Iconia Tab A110 klaarstaan maar het is nog onduidelijk of deze tablet ook in Nederland te koop zal zijn.

Meer informatie, alle specificaties en de laatste nieuwtjes vind je op de productpagina van de Acer Iconia Tab A210.

Via: Netbooknews

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.