Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

“Amazon komt met vijf of zes nieuwe tablets”

Geschreven door
Geplaatst op23 juli 2012, 18:51 CategorieAndroid

Nu de Nexus 7 tablet door Google en ASUS gelanceerd is en een groot succes blijkt moet Amazon natuurlijk snel met een opvolger van de eens zo populaire Kindle Fire tablet komen. De specs van de Kindle Fire zijn door de komst van de Nexus 7 tablet ietwat achterhaald en dus is het tijd voor vernieuwing. Amazon zou het gelijk goed aanpakken met vijf of zes nieuwe tablets.

Amazon zou volgens President of US retail van Staples Demos Parneros grootse plannen hebben en maximaal zes nieuwe tablets op de markt brengen waarvan minimaal één model een 10 inch display heeft. Of het hier gaat om daadwerkelijk verschillende tablets is nog maar de vraag, het zou namelijk ook kunnen gaan over varianten met meer of minder opslaggeheugen.

De vraag is wanneer Amazon deze modellen op de markt zet en natuurlijk voor welke prijs ze te koop zullen zijn. De kans is groot dat Amazon de nieuwe tablets voor de feestmaand december op de markt brengt en voor een nieuw 7 inch model een prijsniveau kiest dat onder het prijsniveau van de Nexus 7 tablet ligt. In de VS wordt de Nexus 7 in twee varianten verkocht; een 8GB versie voor 199 dollar en een 16GB versie voor 249 dollar.

Eerdere geruchten spraken over een Kindle Fire 2 tablet met een beter display, een lichter en slanker design, en een ingebouwde camera. Dit model zou in het derde kwartaal moeten verschijnen.

Via: The Verge

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.