Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Android 4.1 Jelly Bean update voor de Toshiba AT200, AT300 en wellicht AT100

Geschreven door
Geplaatst op20 juli 2012, 13:53 CategorieAndroid

Nu Android 4.1 Jelly Bean onlangs door Google gepresenteerd is verwachten veel tablet-bezitters een antwoord van fabrikanten over een mogelijke update. Veel fabrikanten zijn nogal terughoudend met deze informatie omdat eerst getest moet worden hoe de hardware in combinatie met de nieuwe software functioneert. Vandaag heeft Toshiba ons in ieder geval al wat duidelijkheid gegeven.

Vorige week gaf ASUS al aan dat de Eee Pad Transformer Prime, de Transformer Pad 300 en de Transformer Pad Infinity TF700 de update zeker zullen krijgen en zoals het er nu uitziet wordt deze update ook uitgerold voor de Eee Pad Transformer TF101 en de Eee Pad Slider. Toshiba komt ook met goed nieuws aangezien de AT300 zeker een update kan verwachten en de eerder dit jaar gelanceerde AT200 zeer waarschijnlijk een update krijgt.

Toshiba AT100

De AT100 is al wat ouder maar kan nog steeds op aandacht van Toshiba rekenen. De fabrikant laat weten dat de Android 4.0 update voor de AT100 binnenkort uitgerold wordt en dat er wellicht ook een Android 4.1 Jelly Bean update voor de tablet inzit.

Wanneer de updates exact worden uitgerold kon men niet zeggen maar de verwachting is dat dit ergens in het vierde kwartaal van dit jaar gebeurt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.