Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

App review: Asphalt7 voor de iPad

Geschreven door
Geplaatst op4 juli 2012, 13:44 CategorieApp Reviews (iOS)

In de categorie App Reviews belichten we interessante en populaire applicaties voor tablets middels een video. We kijken naar applicaties voor Android tablets en de iPad. Sam richt zich op applicaties voor de iPad en Martijn belicht Android applicaties. Mocht je op de hoogte willen blijven van de nieuwste app review video’s, abonneer je dan op deze YouTube Playlist.

Asphalt7

In deze app review kijk ik naar de app die de derde positie van de meest populaire betaalde apps lijst inneemt, Asphalt7 van Gameloft. Gameloft is een van de belangrijkste ontwikkelaars van iOS games als het gaat om de graphisch intensieve spellen en ook Asphalt7 is hier geen uitzondering op. Veel goedkoper dan voorgaande titels uit deze serie want Asphalt7 kost maar een kleine tachtig cent, waar de rest toch al gauw rond de 6 euro hing

Review video

App downloaden

 • Delen:

Reacties

 1. Tom
  04 juli, 2012 om 17:28

  Mooie review!

  • Sam Rijver
   04 juli, 2012 om 19:46

   Thanks Tom

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.