Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

App Review: Celsius voor de iPad

Geschreven door
Geplaatst op7 juli 2012, 13:15 CategorieApp Reviews (iOS)

In de categorie App Reviews belichten we interessante en populaire applicaties voor tablets middels een video. We kijken naar applicaties voor Android tablets en de iPad. Sam richt zich op applicaties voor de iPad en Martijn belicht Android applicaties. Mocht je op de hoogte willen blijven van de nieuwste app review video’s, abonneer je dan op deze YouTube Playlist.

Celsius

Hoewel er dagelijks nieuwe applicaties op de markt komen die ons op 101 verschillende manieren het weer en de bijbehorende verwachting kunnen tonen gebruik al een jaar of twee maar één app voor dit doel, Celsius. Een simpele app met één killer feature: Via de notificatie badge laat de app de huidige temperatuur op je homescreen zien.

Review video

App downloaden

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.