Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

App review: Contre Jour HD voor de iPad

Geschreven door
Geplaatst op2 juli 2012, 15:15 CategorieApp Reviews (iOS)

In de nieuwe categorie App Reviews gaan we vanaf nu interessante en populaire applicaties  voor tablets uitgebreid belichten middels een video. We kijken naar applicaties van de meest populaire besturingssystemen, momenteel Android en iOS. Sam kijkt naar applicaties voor de iPad en Martijn zal Android applicaties gaan belichten. Mocht je op de hoogte willen blijven van de nieuwste review video’s, abonneer je dan op deze YouTube Playlist.

Contre Jour HD voor de iPad

In deze eerste review kijkt Sam naar een van zijn favoriete spelletjes. Dit is een soort puzzel-spel waar je de elementen uit de fictieve wereld moet gebruiken om je doel te bereiken. Je mannetje moet namelijk naar een eindpunt (portal) maar niet zonder onderweg een paar blauwe glimmende lichtjes te verzamelen.

Zowel de soundtrack als graphics van deze game zijn indrukwekkend en als we Sam mogen geloven staat dit spel garant voor uren speel plezier. Na het opnemen van de review kwamen we erachter dat Apple het in ieder geval eens is met Sam, want die heeft Contre Jour HD uitgeroepen tot een van de beste apps van 2011.

Review video

App downloaden

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.