Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

App Review: Dead Trigger voor de iPad

Geschreven door
Geplaatst op13 juli 2012, 10:44 CategorieApp Reviews (iOS)

In de categorie App Reviews belichten we interessante en populaire applicaties voor tablets middels een video. We kijken naar applicaties voor Android tablets en de iPad. Sam richt zich op applicaties voor de iPad en Martijn belicht Android applicaties. Mocht je op de hoogte willen blijven van de nieuwste app review video’s, abonneer je dan op deze YouTube Playlist.

Dead Trigger

Er is nog altijd een speciale subcategorie onder de shooters, shooters waar je enkel en alleen zombies neer hoeft te schieten. We kennen dat genre ondertussen uit verschillende games en mini-games binnen de grotere shooters op consoles als de Xbox en Playstation, maar ook al van verschillende iPad apps.

Deze zombie shooter heeft echter nog iets bijzonders want hoewel je er 80 cent voor betaald in de app store is de hele game erop ingericht nog meer geld aan je te verdienen. Het draait echt allemaal om in-app aankopen. Wapens en upgrades zijn duur of in de helft van de gevallen alleen te betalen met een munteenheid die je aan moet schaffen. Daarbij valt het spel zelf snel in herhaling. Het gaat om zombies neerschieten, heel veel zombies.

Als je niet in de markt bent om extra geld uit te geven binnen de app merk je dus al snel dat je steeds hetzelfde aan het doen bent, maar dat doe je wel in een wereld die grafisch erg sterk is. Al hadden er best meer dan 2 type zombies mogen zijn van mij. Als een soort goldfarmer ben je geld aan het verzamelen om nieuwe wapens en upgrades te kopen zodat je daarna zombies neer kan schieten, heel veel zombies.

Review video

iOS App downloaden

Android App downloaden

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.