Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

App Review: Drie timer apps voor de iPad

Geschreven door
Geplaatst op10 juli 2012, 11:17 CategorieApp Reviews (iOS)

In de categorie App Reviews belichten we interessante en populaire applicaties voor tablets middels een video. We kijken naar applicaties voor Android tablets en de iPad. Sam richt zich op applicaties voor de iPad en Martijn belicht Android applicaties. Mocht je op de hoogte willen blijven van de nieuwste app review video’s, abonneer je dan op deze YouTube Playlist.

TikTok, Concentrate! en Timer+ Touch HD

Mijn iPad staat vaak op mijn bureau tijdens mijn werkdag, en zo tijdens de dag gebruik ik de iPad als tweede scherm om verschillende handige apps weer te geven. Tweetbot en email staan het meeste open maar ik merk dat ik ook regelmatig gebruik maak van een paar timer apps. In deze review kijk ik naar drie van mijn meest gebruikte apps in deze categorie.

Voor simpel en snel aftellen gebruik ik Timer+ Touch HD, voor het bijhouden van tijd van bijvoorbeeld een podcast-opname gebruik ik Concentrate! en mijn favoriete wekker en klok weergave zit in TikTok (+Alarm).

Review video

App downloaden

Timer+ Touch HD

Concentrate! Timer

TikTok (+Alarm)

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.