Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

App review: iMovie voor de iPad

Geschreven door
Geplaatst op5 juli 2012, 15:03 CategorieApp Reviews (iOS)

In de categorie App Reviews belichten we interessante en populaire applicaties voor tablets middels een video. We kijken naar applicaties voor Android tablets en de iPad. Sam richt zich op applicaties voor de iPad en Martijn belicht Android applicaties. Mocht je op de hoogte willen blijven van de nieuwste app review video’s, abonneer je dan op deze YouTube Playlist.

iMovie

iMovie is een van die apps die je iPad kan omtoveren van een consumptie device naar productie device. Een tijd lang werd de iPad vooral gezien als apparaat waar je eigenlijk alleen maar op kon lezen, kijken en luisteren maar het laatste jaar is daar veel verandering in gekomen. Ik schrijf niet alleen veel op de iPad maar maak ook regelmatig filmpjes met het apparaat. In deze video kijk ik naar iMovie en dingen die je daarmee kunt.

Review video

App downloaden

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.