Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

App Review: N.O.V.A. 3 voor de iPad

Geschreven door
Geplaatst op9 juli 2012, 14:54 CategorieApp Reviews (iOS)

In de categorie App Reviews belichten we interessante en populaire applicaties voor tablets middels een video. We kijken naar applicaties voor Android tablets en de iPad. Sam richt zich op applicaties voor de iPad en Martijn belicht Android applicaties. Mocht je op de hoogte willen blijven van de nieuwste app review video’s, abonneer je dan op deze YouTube Playlist.

N.O.V.A. 3 – Near Orbit Vanguard Alliance

Dit is een van de grafisch meest intensieve shooters die je kan spelen op je iPad (of Android tablet!) en samen met de andere shooter-titel van Gameloft Modern Combat 3 enorm populair is bij tabletgebruikers.

Dit is ook een app die voor mij de grootste uitdaging tot nu toe opleverde om beelden op te nemen en er een review van te knippen. Soms lijkt het beeld in de video wat laggy en mijn screenrecorder was daar de beperkende factor, niet de app. Wel heb je met Airplay soms wat lag tijdens het spelen en is het spel niet helemaal bug vrij. Zo heb ik wel eens een level opnieuw moeten starten omdat er geen tegenstanders meer verschenen en ik dus geen stap verder kwam. Vaak unlockt een deur of iets dergelijks alleen maar als alle tegenstanders verslagen zijn.

Grafisch zit dus erg sterk in elkaar en ook de storyline in deze derde versie lijkt een stuk beter te zijn dan die van zijn voorgangers. Maar de bugs en de soms stotterende ervaring kunnen soms wat storen. De meeste spelers zullen dit denk ik echter op hun iPad zelf spelen en dan is het erg leuk en een aanrader te noemen.

Review video

App downloaden

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.