Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

App Review: Qvoid voor de iPad

Geschreven door
Geplaatst op8 juli 2012, 13:11 CategorieApp Reviews (iOS)

In de categorie App Reviews belichten we interessante en populaire applicaties voor tablets middels een video. We kijken naar applicaties voor Android tablets en de iPad. Sam richt zich op applicaties voor de iPad en Martijn belicht Android applicaties. Mocht je op de hoogte willen blijven van de nieuwste app review video’s, abonneer je dan op deze YouTube Playlist.

Qvoid

Qvoid is een simpel puzzelspel met een snel stijgende moeilijkheidsgraad. Het is de bedoeling om paren van kleuren te maken die je al ‘rollend’ over het bord moet verzamelen. Als er eenmaal een kleur op een van de vlakken van je kubus zit kan dat vlak niet meer als onderste vlak fungeren en daardoor wordt je erg beperkt in de bewegingen die je kan maken.

De eerste levels zijn erg makkelijk maar zodra je wat verder in het spel komt zitten er echte hersenkrakers tussen. Ik heb al een paar keer het spel weg moeten leggen uit frustratie over mijn gebrek aan ruimtelijk inzicht, maar om dezelfde reden is het spel ook verslavend.

Je laat je toch niet verslaan door een kleurige kubus!?

Review video

App downloaden

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.