Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

App Review: Snapseed voor de iPad

Geschreven door
Geplaatst op14 juli 2012, 15:35 CategorieApp Reviews (iOS)

In de categorie App Reviews belichten we interessante en populaire applicaties voor tablets middels een video. We kijken naar applicaties voor Android tablets en de iPad. Sam richt zich op applicaties voor de iPad en Martijn belicht Android applicaties. Mocht je op de hoogte willen blijven van de nieuwste app review video’s, abonneer je dan op deze YouTube Playlist.

Snapseed

Snapseed is een populaire fotobewerkings app voor iOS en Mac, maar het goede nieuws is natuurlijk meteen dan een Android versie in de maak is. Deze app is zo populair dat het zelfs een keer app van de week is geweest van Apple en dus tijdelijk gratis te verkrijgen was. Ondertussen is er alweer een andere app uitgelicht dus moet er betaald worden voor Snapseed.

Met de app kan je via swipe en andere touch bewegingen relatief snel en makkelijk aanpassingen maken aan je foto’s op je iPad, of die nu geimporteerd of gewoon met de iPad genomen zijn. In de video kijk ik naar een paar van de basisfunctionaliteiten en voeg ik wat effecten toe aan een afbeelding.

Review video

iOS App downloaden

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.