Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

App Review: Spirits voor de iPad

Geschreven door
Geplaatst op11 juli 2012, 12:14 CategorieApp Reviews (iOS)

In de categorie App Reviews belichten we interessante en populaire applicaties voor tablets middels een video. We kijken naar applicaties voor Android tablets en de iPad. Sam richt zich op applicaties voor de iPad en Martijn belicht Android applicaties. Mocht je op de hoogte willen blijven van de nieuwste app review video’s, abonneer je dan op deze YouTube Playlist.

Spirits

Spirits is een soort puzzel spelletje dat veel lezers en kijkers aan Lemmings zal doen denken. Het doel van het spel is zoveel mogelijk van de spirits (geestjes) naar een eindpunt te leiden. Onderweg moeten er echter een paar van de Spirits geofferd worden om de troep te dienen.

Zowel de graphics als de soundtrack in dit spel zijn erg goed verzorgt en het doel van het spel is bewezen leuk, kijkend naar het succes van bijvoorbeeld Lemmings. Het is met bijna 4 euro geen goedkoop spel maar door een ruim aanbod van levels en een snel stijgende moeilijkheidsgraad zit er wat mij betreft genoeg game-play en plezier in om deze relatief hoge prijs voor een app te verantwoorden.

Review video

App downloaden

  • Naam: Spirits voor de iPad
  • Prijs: €3,99
  • Type: Games
  • Link: Spritis in de App Store
  • Delen:

Reacties

  1. Tom
    11 juli, 2012 om 13:38

    Lijkt me een erg leuk spel aangezien ik vroeger ook al vaak Lemmings speelde. Helaas is dit niet voor Android :( Duidelijke review, precies wat de app is.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.