Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

App Review: Tiny Wings (HD) voor de iPad

Geschreven door
Geplaatst op20 juli 2012, 14:12 CategorieApp Reviews (iOS)

In de categorie App Reviews belichten we interessante en populaire applicaties voor tablets middels een video. We kijken naar applicaties voor Android tablets en de iPad. Sam richt zich op applicaties voor de iPad en Martijn belicht Android applicaties. Mocht je op de hoogte willen blijven van de nieuwste app review video’s, abonneer je dan op deze YouTube Playlist.

Tiny Wings (HD)

Zelfs op een relatief jong platform als iOS zijn er al klassiekers. Tiny Wings is een van die games die ik onder een dergelijke noemer zou willen plaatsen. Als ik me het goed herinner heb ik deze game al erg lang, langer dan er iPads bestaan.

Andreas Illinger heefft met Tiny Wings een populaire game-mechanic geïntroduceerd op het iOS platform; zorg dat je een super simpel spel heb dat je met één vinger kunt besturen. Nu een paar jaar later zien we dit in veel spellen terug, zoals in een eerdere review die ik heb gemaakt van Ski Safari.

Een paar weken geleden is Tiny Wings geüpdated naar versie 2 en is er ook een HD versie (voor betere iPad graphics) beschikbaar gekomen. In onderstaande video kijk ik naar de HD versie en de andere nieuwigheden in deze app. Het blijft bovenal een simpel spel met fijne graphics, en het is nog net zo verslavend als de eerste versie.

Review video

App downloaden

  • Naam: Tiny Wings (HD) voor de iPad
  • Prijs: €0,79 voor iPhone en €2,39 voor HD versie iPad
  • Type: Games
  • Link: Tiny Wings in de App Store
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.