Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

App Review: Travel App Box voor de iPad

Geschreven door
Geplaatst op15 juli 2012, 11:57 CategorieApp Reviews (iOS)

In de categorie App Reviews belichten we interessante en populaire applicaties voor tablets middels een video. We kijken naar applicaties voor Android tablets en de iPad. Sam richt zich op applicaties voor de iPad en Martijn belicht Android applicaties. Mocht je op de hoogte willen blijven van de nieuwste app review video’s, abonneer je dan op deze YouTube Playlist.

Travel App Box

Ik weet dat ik eigenlijk een week of twee te laat ben met deze review want een groot deel van Nederland is ondertussen al op vakantie. In deze video review kijk ik naar een app die probeert je leven makkelijker te maken voor die momenten dat je ergens op vakantie bent maar de taal en/of de gebruiken niet machtig bent.

In Travel App Box zit een heel zooitje kleine converters en hulpmiddelen verzameld. Natuurlijk is er een valuta omreken functie en kan je een eventuele vlucht in de gaten houden (extra app voor nodig, gratis). Maar, er zit bijvoorbeeld ook een pictionary functie in zodat je op een wel heel moderne manier met handen en voeten kan communiceren. Standaard uitspraken worden voor je vertaald in een paar talen en je kunt maps offline opslaan (met hoog detailniveau!) zodat je niet afhankelijk bent van het internet midden in Rome. Ik kan nog wel een tijdje door tikken maar de laatste functie die ik graag nog even wil noemen is het opslaan van openbaar vervoer maps, zodat je altijd weet waar welke metro in bijvoorbeeld Parijs stopt.

Review video

iOS App downloaden

 • Delen:

Reacties

 1. T.A Blet
  15 juli, 2012 om 14:04

  Sorry, dit is geheel off topic.
  Maar ik kon zo gauw niets vinden over jullie app hier op de site.
  Ik kan namelijk de Tablets Magazine App niet downloaden uit de Play Store op mijn nieuwe telefoon, de LG Optimus 4x HD.
  Ik krijg een 403 error.
  Waaraan zou dat kunnen liggen.

  • Martijn Chel
   15 juli, 2012 om 14:39

   Hoi,
   Ja, dat kan kloppen. Ik durf het zelf niet te zeggen waar het aan ligt maar die app moeten we nog verwijderen. Dat is helemaal niks helaas.
   Ik ben aan het kijken voor een andere oplossing. Sorry!

  • Martijn Chel
   15 juli, 2012 om 14:46

   Overigens kan ik em wel installeren en gebruiken op een Galaxy Tab 2 (7.0).

   • T.A Blet
    15 juli, 2012 om 15:17

    Op de Transformer Prime werkt ie ook hoor.
    NOS Teletekst App krijg ik dezelfde error.
    Iets met resolutie te maken?
    Is verder niet zo’n probleem hoor maar ik dacht, vraag het even.

   • Martijn Chel
    16 juli, 2012 om 1:15

    Volgens mij staat ie ingesteld op xsmall tot xlarge dus zou moeten werken. Ach ja, website werkt beter joh :)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.