Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

App review: Tweetbot voor de iPad

Geschreven door
Geplaatst op5 juli 2012, 20:10 CategorieApp Reviews (iOS)

In de categorie App Reviews belichten we interessante en populaire applicaties voor tablets middels een video. We kijken naar applicaties voor Android tablets en de iPad. Sam richt zich op applicaties voor de iPad en Martijn belicht Android applicaties. Mocht je op de hoogte willen blijven van de nieuwste app review video’s, abonneer je dan op deze YouTube Playlist.

Tweetbot

Tweetbot is mijn favoriete Twitter applicatie voor de iPad. In deze video kijken we naar de functies die deze applicatie zo goed maakt. Het swipen van Tweets om het gesprek of de reacties te zien en de integratie van Instapaper (en andere read-later diensten) staan bij mij erg hoog op het lijstje van favoriete functies.

Review video

App downloaden

  • Naam: Tweetbot voor iPad
  • Prijs: €2,39
  • Type: Social media
  • Link: Tweetbot in de App Store
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.