Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

App review: WappZapp voor de iPad

Geschreven door
Geplaatst op4 juli 2012, 20:14 CategorieApp Reviews (iOS)

In de categorie App Reviews belichten we interessante en populaire applicaties voor tablets middels een video. We kijken naar applicaties voor Android tablets en de iPad. Sam richt zich op applicaties voor de iPad en Martijn belicht Android applicaties. Mocht je op de hoogte willen blijven van de nieuwste app review video’s, abonneer je dan op deze YouTube Playlist.

WappZapp

WappZapp is de eerste app die we op verzoek hebben gereviewed. De developer van deze app heeft ons namelijk gemaild met de vraag eens naar zijn applicatie te kijken. WappZapp is een soort digitale zapper die het makkelijk maakt content naar je internet-tv of computer (browser te sturen). Hoe de koppeling precies werkt snap ik niet helemaal, maar het werkt en dat is natuurlijk het belangrijkste. WappZapp trekt content vanuit verschillende bronnen en het schijnt zelf zo te zijn dat de app nadat je die een tijdje gebruikt content voor je personaliseert .

Review video

App downloaden

 • Naam: WappZapp voor iPad
 • Prijs: Gratis
 • Type: Video
 • Link: WappZapp in de App Store
 • Meer info: WappZapp website
 • Delen:

Reacties

 1. Tannie
  06 juli, 2012 om 22:27

  Geweldige app is dit. Kan niet wachten tot ik m’n iPad binnen krijg!

 2. Hans
  09 juli, 2012 om 7:28

  Ik gebruik deze app nu dagelijks, tijdens het schoonmaken of gewoon aan tafel. Geweldig aanbod! Echt een aanrader.

 3. Karl
  09 juli, 2012 om 21:19

  Cool concept. Moet nog wel wat aan gebeuren maar goede start. Dit is wel de toekomst van TV kijken en het zappen werkt sneller dan mijn UPC. Ik gebruik ook de favorieten lijst als bekijk ’t later lijst. Suggestie voor de developer?

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.