Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

App Review: Writeroom voor de iPad

Geschreven door
Geplaatst op17 juli 2012, 12:34 CategorieApp Reviews (iOS)

In de categorie App Reviews belichten we interessante en populaire applicaties voor tablets middels een video. We kijken naar applicaties voor Android tablets en de iPad. Sam richt zich op applicaties voor de iPad en Martijn belicht Android applicaties. Mocht je op de hoogte willen blijven van de nieuwste app review video’s, abonneer je dan op deze YouTube Playlist.

Writeroom

Writeroom is de app die ik het meest gebruik om te tikken op de iPad. Het is een no-nonsense app die je vooral een afleidingsvrije omgeving wilt bieden voor het betere schrijf en tikwerk.

Een van de speciale eigenschappen van deze app is de toegevoegde rij toetsen aan het on-screen toetsenbord. Hier kan je als gebruiker tot 9 speciale tekens laten weergeven. Omdat ik veel in de Markdown opmaak schrijf heb ik de daar relevante tekens voor toegevoegd. Ook fijn zijn de pijltjes toetsen, want dit maakt het veel makkelijker de cursor op de juiste plek te krijgen zodat je de nodige aanpassingen kan maken.

Writeroom kent goede integratie met Dropbox en dat stelt je als gebruiker in staat je documenten mooi synchroon te houden over alle apparaten die je tot je beschikking hebt. Naast de iOS app is er ook een speciale Mac versie van Writeroom.

In het filmpje kijk ik ook naar wat van de andere instellingen en hoop ik te laten zien dat Writeroom een van de beste tekstverwerkers is voor op de iPad. Tijdens het filmpje zie je me ook kort een Logitech Ultrathin Keyboard Cover gebruiken, een review van dat product kan je hier lezen.

Review video

App downloaden

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.