Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Apple brengt later dit jaar licht aangepaste iPad op de markt’

Geschreven door
Geplaatst op6 juli 2012, 12:21 CategorieApple

Dat er na de lancering van een product nog aanpassingen doorgevoerd worden voor een tweede of derde productieronde is iets dat we wel vaker zien gebeuren. Zo kunnen kleine problemen met de hardware aangepakt worden of kan het productieproces geoptimaliseerd worden. Ook Apple zou nu een aantal kleine aanpassingen willen doorvoeren in de nieuwe iPad (3).

Volgens bronnen van Digitimes komt Apple later dit jaar met een licht aangepaste versie van de begin dit jaar gelanceerde iPad. Deze aanpassingen zouden zorgen voor een grotere lens in een van de camera’s en een gereviseerde batterij die de tablet lichter en dunner zou kunnen maken. Ook zou Apple de ‘problemen‘ met oververhitting aan willen pakken door aanpassingen in de batterij door te voeren. Uit onderzoek van onder meer Tweakers.net bleek vlak na de lancering van de nieuwe iPad namelijk dat de tablet bij 5 minuten intensief gebruik zo’n 5 graden warmer wordt dan de iPad 2. Waarom Apple de lens van de camera aan zou passen is niet duidelijk.

Apple zal de nieuwe versie van de tablet stilletjes op de markt brengen, net zoals eerder dit jaar gedaan werd met een verbeterde versie van de iPad 2. De reden hiervoor is dat het verschil voor consumenten niet of nauwelijks te merken zal zijn en er geen nieuwe functies of features toegevoegd worden.

Digitimes weet verder te melde dat Apple 2 miljoen panelen bij Sharp bij besteld zou hebben om aan de grote vraag naar de nieuwe iPad te kunnen voldoen en voorbereidingen te treffen voor de introductie van de aangepaste versie.

 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.