Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Archos Arnova GBook ereader duikt op in de VS

Geschreven door
Geplaatst op31 juli 2012, 12:21 CategorieHardware

Archos is een fabrikant die vol inzet op tablets, iets wat we terugzien in de lancering van een zeer uitgebreide Arnova G3 serie en het onlangs gelanceerde eerste model uit de Elements serie, de Archos Carbon 97. Daarbij zal het Franse bedrijf begin september de nieuwe G10 XS serie uit de doeken doen tijdens IFA 2012. Toch is dat nog niet alles want er lijkt ook een ereader klaar te staan.

Bij de Amerikaanse FCC is een product opgedoken dat gaat onder de naam Arnova GBook. Wat het precies is, is nog onduidelijk maar het meest voor de hand liggende is dat het gaat om een ereader met bepaalde tablet functies. De Archos Arnova GBook lijkt in ieder geval een 7 inch tablet te zijn die beschikt over een scherm dat geoptimaliseerd is voor het lezen van boeken. Volgens de website Arctablet is een zwart/wit (E-Ink?) display een logische keuze maar dan volgt de vraag of Archos kiest voor Android als besturingssysteem of dat de fabrikant een simpele oplossing kiest. Uit de FCC informatie kunnen we verder halen dat het apparaat beschikt over een Wifi module.

Op 10 september zal de FCC meer beeldmateriaal publiceren dus de kans is groot dat rond die datum de Arnova GBook officieel gelanceerd wordt.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.