Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS Nexus 7 accessoires en Smart Cover sensor

Geschreven door
Geplaatst op12 juli 2012, 10:47 CategorieAccessoires

Vorige week toonde ASUS en een aantal fraaie en kleurrijke covers voor de Nexus 7 tablet en vandaag wordt er nog een accessoire in de vorm van een travel adapter toegevoegd. Op de door ASUS opgezette website Techinstyle verscheen gisteren en artikel waar de covers (Travel Covers genaamd) en de Travel adapter kit getoond werden.

De Travel Cover moet het apparaat volgens ASUS perfect beschermen onderweg en beschikt over lichtgewicht en duurzaam polymeer materiaal. De achterzijde is voorzien van een speciale structuur die voor een optimale grip moet zorgen. De cover maakt daarbij ruimte voor alle aansluitingen/poorten op de Nexus 7 waardoor je eenvoudig je tablet kunt opladen of naar muziek kunt luisteren. De lichte en compacte 10 Watt travel adapter kit maakt het mogelijk de Nexus 7 altijd en overal op te laden.

Nexus 7 Smart Cover

Ook dook er vandaag een video op waarin getoond wordt dat de Nexus 7 beschikt over een Smart Cover-achtige sensor die geactiveerd wordt wanneer je er met een magneet overheen gaat. Dit betekent dat er voor de Nexus 7 ook speciale covers ontwikkeld zijn of gaan worden die bij het dichtklappen het display uitschakelen en bij het openklappen wordt wordt de tablet weer geactiveerd.

Meer informatie en alle specificaties kun je lezen op de productpagina van de ASUS Nexus 7.

Bron: Android Police 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.