Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS Nexus 7 Ninja unboxing video

Geschreven door
Geplaatst op12 juli 2012, 11:27 CategorieAndroid

Google is een bedrijf dat van traditie houdt en één van de tradities bij de lancering van Nexus apparaten is een Ninja unboxing video. Met de introductie van de Nexus 7 tablet, welke samen met ASUS ontwikkeld is, is er ook een nieuwe video gepubliceerd waarin UFC weltergewicht kampioen Georges St-Pierre een Nexus 7 uitpakt maar al snel op de hielen gezeten wordt door een aantal ninja’s.

Nexus 7 Ninja unboxing

Nexus 7 kopen

De Google/ASUS Nexus 7 is reeds twee weken in onder meer de VS, Canada en de UK bestellen en zal een dezer dagen verscheept worden naar de eerste klanten. Eind september wordt de tablet ook in Nederland verwacht, waarschijnlijk bij de grotere retailers. In Nederland zal alleen de 16GB variant te koop zijn en is de adviesprijs gezet op 249 euro. Hiervoor krijg je onder meer een 7 inch IPS display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, quad-core Tegra 3 processor, 1GB aan werkgeheugen, een camera aan de voorzijde en Android 4.1 Jelly Bean als besturingssysteem.

Meer informatie, alle specificaties en de nieuwste reviews vind je op de productpagina van de ASUS Nexus 7. 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.