Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS Nexus 7 tablet tijdelijk niet te koop wegens grote vraag

Geschreven door
Geplaatst op23 juli 2012, 10:14 CategorieAndroid

Een paar weken na de lancering van de Nexus 7 kan gesteld worden dan de tablet een groot succes is. De afgelopen dagen hebben ASUS en Google de reeds bestelde exemplaren bijna allemaal uit kunnen leveren maar inmiddels lijkt niet meer aan de grote vraag voldaan te kunnen worden. In de Play Store heeft Google de bestellingen voor de 16GB versie dan ook stopgezet.

Volgens The Guardian kan Google de grote vraag naar de Nexus 7 niet meer bijbenen en wordt de productie door ASUS zo snel mogelijk opgevoerd. Veel Amerikaanse winkelketens hebben de Nexus 7 bij Google besteld om het apparaat zelf aan consumenten te kunnen verkopen. Ook deze winkels zijn nu door de eerste voorraad heen. Het is niet duidelijk wanneer de 16GB variant weer op voorraad is of te bestellen zal zijn. De 8GB variant is een stuk minder populair en is dan ook nog steeds te bestellen.

Onze Nexus 7 tablet ligt momenteel klaar bij de douane en wordt als het goed is vandaag nog vrijgegeven zodat we snel aan de slag kunnen met een review. In Nederland wordt de tablet eind september pas verwacht en zal waarschijnlijk via ASUS zelf te koop aangeboden worden. Volgens recente berichten zal de prijs in ons land op 249 euro liggen en wordt alleen de 16GB variant verkocht. 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.