Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS Nexus 7 tablet vanaf eind september te koop in België

Geschreven door
Geplaatst op9 juli 2012, 21:06 CategorieAndroid

Vorige maand lanceerde Google haar eerste ‘eigen’ tablet in de vorm van de Nexus 7. Deze tablet is door Google en ASUS ontwikkeld voor een optimale afstelling en samenwerking van software en hardware. Momenteel is de Nexus 7 reeds in onder meer de VS en de UK te koop en vorige week bevestigde een medewerker van ASUS Benelux dat de tablet in september naar Nederland komt.

Nexus 7 in België

Aangezien we dagelijks aardig wat bezoekers uit België krijgen hebben we speciaal voor deze consumenten een interessante update. Bronnen van De Standaard melden namelijk dat de Nexus 7 ergens eind september of begin oktober op de Belgische markt moet verschijnen. Of de tablet ook daadwerkelijk later in België dan in Nederland zal verschijnen is nog maar de vraag. Het is bevestigd dat de Nexus 7 in september door ASUS in Nederland gelanceerd wordt maar een exacte datum is niet genoemd. Dit kan dus ook zomaar eind september zijn.

In Nederland zal de Nexus 7 alleen als 16GB variant in de winkels liggen voor een prijs van 249 euro. De 8GB variant blijft exclusief door Google zelf verkocht worden en dan ook alleen in de landen waar het bedrijf de tablet momenteel verkoopt. In België wordt waarschijnlijk dezelfde strategie gebruikt.

Toch bestaat er wellicht nog een kleine kans dat Google de tablets zelf ook online gaat aanbieden in Nederland en België. Tegenover De Standaard laat Google namelijk weten hier nog geen besluit over genomen te hebben. Mocht de tablet via Google aangeboden worden dan is dit zonder de mogelijkheid om onder meer films, TV series en magazines te downloaden uit de Google Play Store, iets wat consumenten in de VS wel kunnen.

Meer informatie

Meer informatie, alle specificaties en de laatste nieuwtjes vind je op de productpagina van de ASUS Nexus 7. 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.