Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS Nexus 7 tablet verslaat iPad in val- en watertest

Geschreven door
Geplaatst op20 juli 2012, 13:41 CategorieApple

Dit soort video’s zijn altijd lastig om naar te kijken wanneer je veel waarde hecht aan je tablet maar het toont wel enigszins hoe schok- en waterbestendig een apparaat is. Squaretrade heeft zowel een Nexus 7 al een derde generatie iPad laten vallen, van een bankje af gegooid en onder water gedompeld. Opvallend genoeg wint de Nexus 7 elke test, en dat terwijl de schroeven nogal los schijnen te zitten.

De Nexus 7 loopt bij beide valtesten nauwelijks schade op terwijl het display van de iPad vrijwel meteen aan diggelen is. De watertest leek een gelijkspel op te leveren maar de iPad had geen mogelijkheid meer om audio weer te geven na een paar seconden onder water gedompeld te zijn. De Nexus 7 daarentegen had na het zwemmen nergens last van. Een echt simulatie van wat er in het dagelijkse leven met je iPad of Nexus 7 gebeurt wanneer je niet voorzichtig bent is het niet maar het toont wel de duurzaamheid van de Nexus 7.

  • Delen:

Reacties

  1. Lucas
    19 augustus, 2012 om 1:38

    Sjonge jonge jonge, wat been nieuws, conclusie : de natuurkundewetten gelden nog steeds.

    De ipad is 2 keer zo zwaar dus tuurlijk komt hij harder neer. En plastic absorbeert ook nog steeds beter schokken op, dit heeft helemaal niks met bouw kwaliteit te maken.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.