Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS Padfone krijgt Android 4.1 Jelly Bean update

Geschreven door
Geplaatst op21 juli 2012, 18:06 CategorieAndroid

De ASUS Padfone is in landen als Italië en Spanje al een paar weken te koop en de smartphone/tablet zal in augustus ook in Duitsland verschijnen. Wat betreft Nederland is er nog veel onduidelijkheid. ASUS gaf eerder deze week aan dat er nog niks bekend is over of en wanneer de Padfone naar ons land toekomt. Wel is bekend dat de Padfone een update naar Android 4.1 zal krijgen.

Tegenover Androidworld laat ASUS weten dat er voor het einde van dit jaar nog een Android 4.1 Jelly Bean update voor de Padfone uitgerold wordt. Eerder deze maand liet ASUS Benelux al weten dat de Transformer Prime, De Transformer Pad 300 en de Transformer Pad Infinity een update naar de nieuwste versie van Android kunnen verwachten. Over de Eee Pad Transformer TF101 en de Eee Pad Slider is nog veel onduidelijkheid. ASUS Duitsland gaf vorige week aan dat de update voor deze tablets zoals het er nu uitziet uitgerold zal worden maar in de VS laat ASUS weten dat er momenteel nog gekeken wordt naar de mogelijkheden.

De ASUS Padfone is een apart product aangezien de smartphone (Padfone) in een bijbehorende tablet (Padfone Station) geschoven kan worden om op een groter display te werken. In veel landen wordt de Padfone voornamelijk in combinatie met een abonnement verkocht en dit zou volgens geruchten juist het probleem vormen in Nederland. De telecom providers zouden niet op het apparaat zitten te wachten. Hopelijk brengt ASUS de Padfone binnenkort als losse variant op de Nederlandse markt aangezien er zeker een (niche) markt voor is.

Meer informatie, alle specificaties en de laatste nieuwtjes lees je op de productpagina van de ASUS Padfone. • Delen:

Reacties

 1. JHS_NL
  21 juli, 2012 om 20:20

  Ik hoop echt dat ie wel als losse variant te bestellen gaat worden want wil hem erg graag hebben.

 2. Marc Schattorie
  23 juli, 2012 om 1:16

  Eeergisteren heeft de Padfone een update gekregen naar Android 4.0.4: padfoneclub.com/comment.php?comment.news.14

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.