Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS Transformer Pad 300 binnenkort ook in het rood te koop

Geschreven door
Geplaatst op14 juli 2012, 0:38 CategorieHardware

ASUS heeft gisterenavond tijdens een Nederlandse persbijeenkomst laten weten welke Transformer tablets een Android 4.1 Jelly Bean update kunnen verwachten en daarnaast aangekondigd dat de Transformer Pad 300 binnenkort ook in een rode kleur te koop zal zijn in Nederland. Tot nu toe verkochten winkels alleen de blauwe en witte variant.

De Transformer Pad 300 is het middenklasse model van ASUS voor dit jaar en de officiële opvolger van de eerste generatie Transformer TF101. De tablet beschikt onder meer over een 10.1 inch IPS display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, een quad-core Tegra 3 processor, 1GB aan werkgeheugen, twee camera’s, optioneel 3G, Android 4.0 Ice Cream Sandwich en natuurlijk het optionele keyboard dock. De tablet wordt in Nederland verkocht voor een adviesprijs van 399 euro voor de 32GB tablet-only variant en 499 euro voor de 32GB tablet plus dock variant, al worden de tablets al voor minder aangeboden. De 3G versies zijn 100 euro duurder.

De Transformer Pad 300 werd tijdens de presentatie afgelopen februari in drie kleuren aangekondigd; rood, wit en blauw. Deze serie met een Nederlands tintje wordt dus nu compleet gemaakt. Bekijk de laagste prijzen, alle specificaties en de laatste nieuwtjes op de productpagina van de ASUS Transformer Pad 300.

 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.