Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS Transformer Pad 300 close-up: Gaming

Geschreven door
Geplaatst op30 juli 2012, 22:14 CategorieAndroid

Hoewel ik deze tablet al een keer eerder heb getest en ook daar kort naar gaming heb gekeken komt hij vandaag nog even langs in de close-up. Er zijn hier een paar redenen voor; De ASUS Transformer Pad 300 heeft een Tegra 3 processor en is daarmee dus extra geschikt voor games en het is een van de weinige onderdelen waar deze tablet goed scoort. Omdat de Transformer Pad TF300T op andere onderdelen tekort geschoten schiet is het de moeite waard nog even kort wat aandacht aan gaming te geven.

ASUS Transformer Pad 300: Gaming

Als de ASUS Transformer Pad 300 aan het keyboard-dock verbonden zit is het zelfs mogelijk een externe controller aan te sluiten. Er zijn verschillende voorbeelden van te vinden op YouTube maar omdat ik helaas zelf niet zo’n controller heb kan ik dat niet laten zien.

In het filmpje komen beelden voorbij van simpele spelletjes als Sushi King, Angry Birds en Fruit Ninja maar ook een stapje intensievere game als Death Rally. Natuurlijk komt ook de Tegra Zone voorbij en zie je delen van de game Riptide GP. Als intensieve shooter spelen we in deze close-ups meestal Dead Trigger en helaas kan je daar soms een stottering verwachten, zoals je ook in de video terug ziet. Dat is natuurlijk een teleurstelling maar in het algemeen is de ASUS Transformer Pad TF300T een prima tablet om mee te gamen.

Helaas is alleen gamen niet genoeg om deze tablet aan te schaffen (of aan te raden) dus vergeet morgen niet Tablets Magazine opnieuw te checken om de video over “Productiviteit/In Gebruik” te bekijken.

ASUS Transformer Pad 300: close-ups

Hoewel we dus al een keer deze tablet getest hebben doen we het nog eens over. In een paar close-ups bekijk ik een paar onderdelen nog eens apart van dichtbij, om dit vervolgens te verwerken in een volledige (geupdate) review waar alle informatie in één keer gelezen kan worden.

ASUS Transformer Pad 300: specificaties en prijzen

Meer informatie, alle specificaties, de laagste prijzen en de laatste nieuwtjes vind je op de productpagina van de ASUS Transformer Pad TF300T.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.