Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS Transformer Pad 300 close-up: Productiviteit / in gebruik

Geschreven door
Geplaatst op31 juli 2012, 13:47 CategorieAndroid

In deze video vind je mijn ervaringen met de ASUS Transformer Pad 300 wat betreft de productiviteit. Dit is het laatste filmpje dat ik maak van de Transformer Pad 300. Samen met de originele review en de close-ups Gaming en Hardware en design denk ik dat je na dit filmpje meer dan genoeg informatie moet hebben om een weloverwogen koopbeslissing te maken.

ASUS Transformer Pad 300: Productiviteit

In dit filmpje kijk ik naar hoe deze tablet bevalt na een paar weken gebruik en is er ruim aandacht voor het toetsenbord dock en de combinatie met de tablet zelf. Helaas moet ik een groot aantal problemen en quirks (eigenaardigheden) bespreken van dit toetsenbord, zoals het trackpad die constant in de weg zit, de onbalans tussen scherm en toetsenbord en de backbutton die verstopt zit onder de rechter muisknop.

Veel van die eigenaardigheden zijn omheen te werken, maar helaas moet ik ook mijn conclusie over Android 4.0.3 op de ASUS Transformer Pad 300 aanpassen. Waar ik het eerst “Android draait niet heel stabiel op deze tablet” noemde is dat nu “Android draait niet stabiel genoeg op deze tablet.”

In het filmpje komen beelden voorbij van ASUS Android Skin (bijna niet bestaand), de meegeleverde (software) toetsenborden, meegeleverde appw voor productiviteit (Polaris Office) en probeer ik ook het buggy browsen nog een keer onder de aandacht te brengen.

ASUS Transformer Pad 300: close-ups

Hoewel we dus al een keer deze tablet getest hebben doen we het nog eens over. In een paar close-ups bekijk ik een paar onderdelen nog eens apart van dichtbij, om dit vervolgens te verwerken in een volledige (geupdate) review waar alle informatie in één keer gelezen kan worden.

ASUS Transformer Pad 300: specificaties en prijzen

Meer informatie, alle specificaties, de laagste prijzen en de laatste nieuwtjes vind je op de productpagina van de ASUS Transformer Pad TF300T.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.