Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

DWiT: Deze Week in Tablets #41

Geschreven door
Geplaatst op2 juli 2012, 12:00 CategorieAndroid

Het is weer maandag en dus tijd voor de wekelijkse podcast. Samen met Sam bespreek ik elke week de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van tablets, applicaties en mobiele besturingssystemen van afgelopen week. Naast kort nieuws gaan we ook dieper in op diverse ontwikkelingen.

Deze week bespreken we natuurlijk de presentatie van de de Nexus 7 tablet en de lancering van Android 4.1 Jelly Bean. We kijken naar een aantal nieuwe features van Jelly Bean, waaronder Google Now en Project Butter. Verder bespreken we de voordelen en nadelen van de Nexus 7 tablet en de mogelijkheid de tablet in Nederland te kopen. Daarnaast bespreken we de Nexus Q media streamer, de nieuwe en goedkopere Medion LifeTab die nu bij de Aldi te koop is en de verschillen tussen de high-end ASUS Transformer Pad Infinity TF700 en de Acer Iconia Tab A700.

[powerpress]

Mocht de player niet lijken te werken is het mogelijk dat je de pagina een keer moet verversen. Heb je iTunes? Neem dan hier een gratis abonnement op onze podcast. Gebruik je een andere applicatie? Neem dan een abonnement via onze Feed.

Gerelateerde artikelen

 • Delen:

Reacties

 1. Tom
  02 juli, 2012 om 13:29

  Lijkt me leuk als jullie ook apps gaan reviewen. Zal ik zeker in de gaten gaan houden.

  • Martijn Chel
   02 juli, 2012 om 15:32

   Thanks. Dan staat er nu al een verrassing op de homepage ;)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.