Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

DWiT: Deze Week in Tablets #42

Geschreven door
Geplaatst op9 juli 2012, 11:35 CategorieAndroid

Het is bijna komkommertijd in de tabletmarkt maar natuurlijk hebben we net als elke maandag nog voldoende te bespreken. Samen met Sam bespreek ik elke week de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van tablets, applicaties en mobiele besturingssystemen van afgelopen week. Naast kort nieuws gaan we ook dieper in op diverse ontwikkelingen.

Deze week bespreken we onder meer het artikel over de beste tablets van dit moment en waarom deze modellen de beste tablets zijn. Daarnaast kijken we naar de nieuwe App Review categorie, bespreken we de 7 inch interface van Android 4.1 Jelly en hebben we het over de laatste geruchten omtrent de kleinere en goedkopere iPad. Ook brengen we een update over Android 4.0 updates voor verschillende tablets.

[powerpress]

Mocht de player niet lijken te werken is het mogelijk dat je de pagina een keer moet verversen. Heb je iTunes? Neem dan hier een gratis abonnement op onze podcast. Gebruik je een andere applicatie? Neem dan een abonnement via onze Feed.

Gerelateerde artikelen

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.